Skip to content

Mikä elokuvakoulu valitaan?

Elämme runsaasti aikaa, ja siihen sisältyy runsaasti elokuvafestivaaleja. Mutta aivan kuten poliittisten ehdokkaiden on eroteltava itsensä pakkauksesta ja Land Roverin on erotuttava Jeep Cherokee ja Rolexista

Kun olet päättänyt, että elokuvakoulu on tie, yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joihin sinun on vastattava, on minne mennä? Millä kriteereillä sinun pitäisi valita niin monta valita, joista valita?

Elokuva- ja tv-koulutus

Haluatko saada tutkinnon (kahden- tai nelivuotisen) tai suorittaa intensiivisemmän, yhden vuoden ohjelman?

Elokuvakoulujen kanssa ympäri maailmaa ja joidenkin tarjoamalla jopa elokuvaohjelmia verkossa, voit valita minkä tahansa haluamasi kohteen. Sijainti on tärkeä, mutta päätöksenteon tulisi perustua siihen, mitä haluat saada ja suuntaan, jota haluat seurata. Onko kiinnostuksesi kirjoittamisessa, tuottamisessa, muokkaamisessa tai muussa urassa? Haluatko tulla osaksi Hollywood-teollisuutta vai vietätkö mieluummin enemmän aikaa elokuvien tuottamiseen?

Kun tiedät, mikä elokuvaurat kiinnostavat sinua eniten, on helpompaa löytää oikea elokuvakoulu. Jotkut elokuvakoulut tarjoavat kursseja useimmille erikoisuuksille, kun taas toiset voivat keskittyä tiettyyn uraan tai suuntaan. Koulussa käyminen, joka työntää sinut ja urasi oikeaan suuntaan, saa sinut hyvään alkuun. Animaattori: Luo animaatioelokuvia, TV-ohjelmia jne. Taidejohtaja: Vastuu oikean mielialan luomisesta Kameraoperaattori: Käytä kameroita kuvaamisen aikana. Ohjaaja: Säveltää otokset Ohjaaja: Osallistuu kaikkiin tuotannon osa-alueisiin näyttelystä lopputuotteeseen. Elokuva- / videotoimittaja: Vastuu kaiken koottamisesta parhaiden kuvien ottamiseksi. tuotantoon. Tuottaja: Hallitsee tuotantojen liike- ja taloudellista puolta. Screen Writer: Ohjaaja joko kirjoittaa skriptin tyhjästä tai mukauttaa muut teokset skriptiin. Sarjasuunnittelija: Suunnittelee ja valvoo sarjojen rakentamista. Sound Engineer: Tallentaa kaiken äänen kuvaamisen aikana. Erikoistehosteet: Ohjelma käyttää pääasiassa tietokonetta huomiota herättävien tehosteiden luomiseen. Kun tiedät suuntasi, hyvä lähtökohta on laatia luettelo tarvitsemastasi ja alkaa sitten katsoa erilaisia ​​elokuvakouluja.

Mitkä ovat koulun vahvuudet? Onko he erikoistuneet kiinnostuvaan uraan? Kuka on tiedekunnassa? Mitä kokemuksia tiedekunnan jäsenillä on? Ovatko he tällä hetkellä mukana teollisuudessa? Kuinka aika jaetaan teoreettisen ja käytännön koulutuksen välillä Tarjoavatko he urakehityspalvelua vai harjoittelumahdollisuuksia? Tarjoavatko ne opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa salkun?

Missä voi opiskella elokuvaa?

Varmista ennen hyppäämistä ja hakemista, että laitoksella on akkreditoitu tila. Tämä tarkoittaa, että elokuvateollisuuden ammattilaiset ovat tarkastaneet ja hyväksyneet heidän ohjelmansa. Akkreditoidussa oppilaitoksessa opiskelu helpottaa myös taloudellisen tuen saamista.

NASAD (Kansallinen taiteiden ja suunnittelun koulujen liitto) vastaa ohjeiden ja standardien laatimisesta, joita elokuvakoulujen tulisi noudattaa. He vastaavat myös kuvataiteen ohjelmien akkreditoinnista.

Aikuisopiskelijoilla on monia mahdollisuuksia jatkaa koulutustaan ​​elokuvakouluissa. Yliopistot ja korkeakoulut tarjoavat luokkia myös osa-aikaisille opiskelijoille viikonloppuisin ja viikonloppuisin.

Tekniikoiden ja tekniikan jatkuvan kehityksen myötä jatkokoulutus näyttää olevan välttämätöntä. Sen avulla ammattilaiset voivat pysyä ajan tasalla viimeisimmästä kehityksestä, mutta myös oppia uusia taitoja.