Skip to content

Filminopeuden tehokas käyttöJoten sinulla on tämä hieno uusi kamera. Nyt seisot edessäsi enemmän elokuvia, joita olet koskaan nähnyt. Sinun tarvitsee vain ottaa hienoja perhevalokuvia, mutta et tiedä mistä aloittaa.

Joten sinulla on tämä hieno uusi kamera. Nyt seisot edessäsi enemmän elokuvia, joita olet koskaan nähnyt. Sinun tarvitsee vain ottaa hienoja perhevalokuvia, mutta et tiedä mistä aloittaa. Tässä on lyhyt opas, jonka avulla pääset alkuun.
Elokuvan nopeus on luku, joka edustaa elokuvan herkkyyttä valolle. Mitä suurempi numero, sitä herkempi valolle, sillä vähemmän valoa tarvitaan hyvin valotetun kuvan ottamiseksi. Numero on myös osoitus yksityiskohdista, jotka saat negatiivisesta. Mitä suurempi numero, sitä todennäköisemmin näet tulosteen rakeisuutta suurennettaessa. Elokuvan nopeus vaihtelee nopeudesta 25-1600.

Teknisen ohjeen suunnittelu ja toteutus


25 – 200 Paras asetelma- ja muotokuvatyöhön studioluokissa, joissa valaistus on hallittu. Tämä ei ole elokuva perhekaappauksiin sisätiloissa, jopa kamerassa olevan salaman avulla. Tarvitset todella täydellisen valaistuksen, joka on asetettu käyttämään tätä elokuvaa tehokkaasti. 200-nopeuksinen elokuva on erittäin hyvä aurinkoisissa olosuhteissa, kun yrität saada kuvan kauniista maisemasta. Se tarjoaa erinomaiset yksityiskohdat ja värikylläisyyden.
400 Tarkoitettu monikäyttöinen elokuva. Vaikka et ehkä vielä käytä kamerassa olevaa salamaa huoneen valaistusolosuhteissa. Soveltuu myös ulkoiluolosuhteisiin, antaa sinulle jonkin verran joustavuutta tummemmissa olosuhteissa ja tilanteissa, joissa yrität vangita liikkuvaa kohdetta.

Ohjeen kirjoittaminen


800 – 1200 Valmistettu nopeasti liikkuvien kohteiden kaappaamiseen kaikenlaisissa valaistustilanteissa. Ihmiset juoksevat, pelaavat palloa jne. Tämän elokuvan haluat, jos haluat jäädyttää baseball-pelin toiminnan. Tätä filminopeutta voidaan käyttää nopeasti liikkuvan villieläimen, kuten lintujen, sieppaamiseen, mutta näet vähemmän yksityiskohtia, jos suurennat koon 16 x 20 yli.
1600 Tämä elokuva on tarkoitettu erittäin nopeaan kuvaamiseen. Ellet ammunta auto- tai venekilpailua, et todennäköisesti tarvitse tätä elokuvaa. Älä käytä tätä luonto- ja maisemakuvissa, yksityiskohtien puute näkyy suurennuksissa.
Tarvitset suurimman osan ajasta 400 nopeuden elokuvaa peruskuvien ottamiseksi. Mutta ei ole haittaa käyttää muita nopeuksia erikoistapahtumissaIlmaisia artikkeleita, huomaat eron.