Skip to content

Asiat, jotka sinun tulisi tietää NYC: n elokuvatuotantoyrityksistä 

Yritysten videot voidaan tehdä joko itse tai ulkoistaa elokuvien tuotantoyhtiöille. Ulkoistamisella on omat edut verrattuna yrityksen omaan tuotantoon, ja on tiettyjä asioita, jotka sinun on harkittava vuokraamalla yhtä näistä yrityksen videotuotantotaloista. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää NYC: n elokuvatuotantoyrityksistä.

Kysymysarkisto: Historia, 2013 syksy 

Video markkinoinnin vakuutena on yksi lupaavimmista suuntauksista viime vuosina. Yritysten video on kasvanut ja tarjoaa useita erilaisia formaatteja kertoa organisaation tarinan, mukaan lukien haastattelut, live-toiminta, animaatiot, stop-motion, elokuvat jne. Nämä videot tai elokuvat voidaan joko tuottaa sisäisesti tai ulkoistaa ammattimaiselle elokuvien tuotannolle yritykset NYC: ssä. Ulkoistamisella on omat edut verrattuna yrityksen sisäiseen videotuotantoon, ja on tiettyjä asioita, jotka sinun on harkittava, kun vuokraat yhden näistä yrityksen videotuotantotaloista. Tässä on kaikki mitä sinun täytyy tietää niistä.

Elokuvatuotannon ulkoistamisen edut

• Ensinnäkin, kun työskentelet ammattimaisen video- ja elokuvatuotantoyrityksen kanssa, heillä on kaikki laitteet ja tiedot yrityksen videotuotannon tuottamiseksi.

• Yhteistyö NYC: n elokuvatuotantoyhtiön kanssa antaa sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkia tarvittavia resursseja ammattimaiselle videotuotannolle; tuotantolaitteet, lahjakkaat tuottajat, kamerateknikot, toimittajat ja graafikot.

• Yhteistyössä avaimet käteen -elokuvatuotantoyhtiön kanssa pystyt keskustelemaan projektistasi syvällisesti ja sinulla on tarkka aikataulu videotuotannolle.

Kuinka palkata elokuvatuotantoyrityksiä NYC: ssä?

On muutamia perusasioita, jotka sinun on otettava huomioon, kun palkkaat nämä tuotantoyritykset.

• Ensinnäkin sinun on muotoiltava yksityiskohtainen luova kuvaus, jotta tuotantoyhtiö ymmärtää vaatimuksesi ja tuottaa sen mukaisesti video- tai brändielokuvan.

• Kun olet määritellyt vaatimuksesi hyvin, voit etsiä NYC: stä elokuvatuotantoyhtiöitä, jotka palvelevat vaatimuksiasi keskustelemaan projektista ja keskustelemaan logistiikasta ja budjetista.

• Saamiesi tarjousten perusteella voit valita NYC: n elokuvatuotantoyhtiön, joka mielestäsi pystyy toimittamaan vaatimuksesi. Voit järjestää henkilökohtaisen tiedotuksen, jossa voit selittää vaatimuksesi, ajatella käsikirjoitusta ja neuvotella palkkioista ja toimitusajoista.

• Kokenut yrityksen videotuotantopartneri voi auttaa sinua tunnistamaan käsillä olevan tuotemerkkielokuvan tai videoprojektin vaatimukset ja jakamaan kanssasi realistisen aikataulun tuotantoon ja tunnistamaan kiinteämääräisen videotuotannon maksun.